Rigau agraeix als mestres “l’esforç” de cobrar menys i treballar més, perquè el país està “en una situació semblant”

ACN

Barcelona

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha agraït al professorat de Catalunya, que comença aquest dimecres les classes del curs escolar, “l’esforç” que suposa el fet de cobrar “una mica menys” i haver de treballar una hora lectiva més.

Rigau ha agraït que el col·lectiu sigui “conscient” que els recursos actuals no són els de “fa cinc anys” i que la situació “és de restricció econòmica”, però no “d’ambició pedagògica”.

En entrevistes a Catalunya Ràdio i TV3, Rigau també ha recordat al professorat que “el conjunt del país està en una situació semblant”. La consellera ha admès que la situació és “difícil”, però ha advertit que “ha de poder ser possible”. En tot cas, ha agraït al professorat “que entengui que les condicions del país són les que són i, també, que els afectin les restriccions pressupostàries”.

Finalment, Rigau s’ha adreçat al col·lectiu d’estudiants, al qual ha advertit que té “un mandat social” que es tradueix a aconseguir “més resultats”, perquè “aquest país, de ‘ni-ni’, no en pot tenir”.

Un milió i mig d’estudiants catalans comencen aquest dimecres un nou curs escolar. La comunitat educativa ha amenaçat amb mobilitzacions i ha fet una crida a començar el curs amb protestes per les retallades.

1 comentari

  • Fernando

    03/11/2012 21:56

    Ole1 Ne3o creio que possa haver uma adaptae7e3o em neuhnm campo capaz de resolver esse fator irreversedvel.O maior problema de tudo isso e9 que ne3o vemos neuhnma tomada de conscieancia buscando o bem comum, que seria ne3o termos mais filhos biolf3gicos e passarmos a nos preocupar mais com a realidade do vizinho. E a Internet tem servido para afastar mais ainda as pessoas da realidade, deixando-as mais distantes, insensedveis e por que ne3o egoedstas. Je1 que ela e9 a filha desse processo todo, tem a cara dos pais.Nem se fizermos 50 vezes ao meas a Hora do Planeta podemos mudar a realidade ecolf3gica no mundo, a fanica forma seria ter conscieancia que ter filhos e quer consumir mais ale9m de manter a distancia de outros seres-humanos e9 destrutivo a nossa civilizae7e3o.Mas como o ser-humano aprende por conscieancia ou pela dor, creio que nessa frase de Buda, podemos ver esse processo trazer a segunda ope7e3o a tona, infelizmente.Abrae7o e parabe9ns pelo trabalho, muito fatil, mesmo. Obrigado!Rodrigo

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús