Tanca una concertada de BCN i deixa 230 nens buscant plaça l’última setmana de curs

SÒNIA SÁNCHEZ. Barcelona.

Quan queda només una setmana de curs, l’escola concertada Menéndez Pidal de Barcelona ha avisat les famílies que no obrirà les portes al setembre. El centre tanca per motius econòmics i deixa 231 alumnes, des de P-3 fins a 4t d’ESO, a la recerca de plaça.

L’escola ha pres la decisió aquesta setmana, un cop tancat ja el procés de preinscripció, però el Consorci d’Educació de Barcelona ha obert un termini extraordinari per a aquests alumnes i s’ha compromès a recol·locar-los tots abans del 6 de juliol i distribuir-los entre els 8 centres públics i 8 centres concertats que hi ha a la “zona geogràfica relativament pròxima”.

Podeu llegir-ho a l’ARA Premium.

1 comentari

  • Marc

    16/06/2012 19:34

    Que vinguin a casa! ;)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús