La Generalitat implanta dos cursos nous d’accés a graus d’FP amb taxes

El departament d’Ensenyament de la Generalitat ha decidit implantar dos nous cursos d’accés al grau mitjà i al grau superior de formació professional, que costaran 240 i 190 euros, respectivament.

En un comunicat, Ensenyament informa avui que el nou curs d’accés als estudis de grau superior de FP comptarà amb un total de 5.950 places, 3.990 de les quals són públiques i 1.950 privades, i costarà 240 euros “per la prestació de servei docent”.

El nou curs s’implantarà en el curs 2012-2013 en gairebé un centenar de centres de formació professional, públics i privats, i tindrà un total de 20 hores lectives setmanals.

S’estructurarà en dues parts, amb una de comú que constarà de llengua catalana, llengua castellana i llengua anglesa, i una altra d’específica, amb matemàtiques, que serà obligatòria, i una matèria opcional. Entre altres, els joves podran optar entre diverses matèries: física-tecnologia, química-biologia, economia i empresa i psicologia i sociologia.

D’altra banda, Ensenyament ha creat un altre curs d’accés als cicles formatius de grau mitjà que es podrà impartir en els centres privats que ho sol·licitin a partir del curs 2013-2014, amb un preu de 190 euros.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús