Ensenyament destinarà a beques menjador els diners estalviats el dia de la vaga del professorat

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha anunciat aquest dilluns que el seu departament farà una dotació extraordinària per a beques menjador amb els diners estalviats dels sous dels docents públics que van fer vaga el dia 22 de maig. Serà prop d’un milió d’euros, segons fonts del departament.

La partida recaptada aquell dia, quan un 23% del professorat públic va seguir la vaga (uns 16.000 dels 70.000 docents públics, aproximadament), es traspassarà el mes que ve als consells comarcals més necessitats (són els que gestionen el servei de menjador escolar dels centres públics) perquè ho destinin a beques menjador.

1 comentari

  • albert mestres

    06/06/2012 20:16

    quina barra!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús