El Govern regularà la carmanyola dels alumnes que dinen a l’escola

L’ús creixent de la carmanyola com alternativa al menjador escolar, per a molts pares que no poden pagar aquesta despesa però tampoc poden fer-se càrrec dels fills a l’hora de dinar, genera uns dilemes de seguretat alimentària als centres que requereixen una regulació bàsica per part de l’administració.

Aquesta va ser la conclusió principal de la reunió mantinguda dilluns al Departament d’Ensenyament entre la directora general d’Atenció a les Famílies, Meritxell Ruiz, i els representants de les AMPAs dels instituts públics, de les escoles concertades cristianes, de les concertades laiques i dels centres d’educació especial.

Govern i famílies coincideixen que per aquests alumnes, el centre hauria de garantir una nevera, un microones i monitors que s’encarreguin de la seva vigilància a l’hora de dinar.

Podeu llegir la informació completa a l’ARA Premium

2 comentaris

  • ROSA DELGADO

    11/05/2012 7:27

    MOLT INTERESSANT

  • ROSA DELGADO

    11/05/2012 7:26

    Ens interessa

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús