El TSJC avala la immersió lingüística però amb excepcions

La resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) avala la immersió lingüística en català, però emplaça la Generalitat a “prendre mesures” en el cas de la família demandant. El Govern ho considera una victòria, tot i que la plataforma Som Escola, que agrupa representants de la societat civil i la comunitat educativa, alerta que la decisió judicial “no és tranquil·litzadora” perquè obre la porta a “noves excepcions”.

“Som on érem i no ens mourem d’aquí”, ha advertit el president de la Generalitat, Artur Mas, en conèixer la resolució, al·legant que “les excepcions ja estan contemplades en la llei”. La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, també va considerar la resolució com “una victòria del Parlament” perquè “valida” el model d’immersió blindat per la Llei d’Educació de Catalunya (LEC).

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús