Creació i simulació d’escenaris en 2D i 3D per videojocs

És necessari l'Adobe Flash Plugin per veure aquest vídeo.

Feu clic aquí per descarregar-ne la versió més nova.

Hem assistit a una sessió sobre la creació d’escenaris 2D i 3D per videojocs. El professor d’informàtica de l’UPC Jesús Alonso ha impartit aquesta classe. Tot i que el tema pot semblar d’una gran dificultat, els assistents han estat nens i nenes de 5è de primària que han gaudit de veure el món dels videojocs des d’una altra perspectiva. Aquesta és una iniciativa la Universitat dels Nens i les Nenes de Catalunya, que ha tingut lloc al Campus Nord de l’UPC.

1 comentari

  • Gabriel

    21/08/2012 23:20

    Denke, a la uned de Terrassa.Sir temple. No e9s que siugin friekys; e8tica es troncal i l’altre e9s de les me9s divertides de les optatives.La putada e9s que son anuals. Amb exe0mens al febrer i al juny.apocalipshit, jo tambe9 tinc l’e8tica entravessada, perf2 e9s d’aquelles obligatf2ries que arrossego dsd fa anys .En FERA, segueix malaltf3, les llagues de la boca no se li acaben de curar i li costa menjar.Unmei, interessant , si Perf2 encara ara em pregunto d’on esgarrapar el temps!Nimue, ral, c8lsinor i Berta: Els reptes, m’agraden

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús