Apple vol que l’iPad substitueixi els llibres de text

Tal com havia anunciat, Apple va entrar ahir de ple en el món de l’educació: en associació amb tres de les principals editorials nord-americanes, la companyia de la poma va presentar en societat iBooks 2, el seu projecte per introduir els llibres de text a l’iPad i, en conseqüència, convertir la seva tauleta en un element imprescindible a les aules. Però durant la presentació d’ahir a Nova York, també es van donar a conèixer dues aplicacions més: iBooks Author, que simplifica al màxim el procés de confecció dels llibres digitals, i iTunes U, que preten convertir-se en un campus virtual per universitaris.

Per accedir a la informació complerta has d’anar a l’Ara Premium.

1 comentari

  • Toni Perulles i Rull

    03/02/2012 22:24

    Ara sí que ja som dins l’era digital des del món de l’Ensenyament.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús