Sense llum en un institut d’Alacant perquè la Generalitat no paga

SALVA ALMENAR. València

La delicada situació econòmica de la Generalitat Valenciana s’ha cobrat una nova víctima, els centres educatius valencians que veuen com els rebuts de la llum o l’aigua s’acumulen sense pagar sobre la seva taula o com han de racionalitzar la calefacció per no esgotar els seus tancs de gasoil. Els deutes van propiciar, aquest dimarts 17 de gener, el tall del subministrament elèctric a l’Institut d’Educació Secundària (IES) Jorge Juan d’Alacant. El centre va tornar a tenir llum després que la companyia elèctrica va obtenir el compromís de la conselleria d’Educació d’abonar l’import els propers dies.

És un exemple de la situació en què es troben molts centres educatius valencians. Podeu accedir a la notícia complerta a l’ARA Premium.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús