Les famílies pagaran més pel servei d’escola bressol

SÒNIA SÁNCHEZ. Barcelona.

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, està revisant el model de finançament de les escoles bressol. En l’actualitat, el cost de les llars d’infants està sufragat a parts iguals entre la Generalitat, els ajuntaments i les famílies. A partir del pròxim curs, el Govern probablement reduirà la seva aportació, fet que provocarà que les famílies hagin d’afrontar un encariment del servei. Aquest increment de preus es compensaria, segons la consellera, amb més beques per a les famílies que no puguin assumir-ne el cost. Ensenyament està elaborant un estudi per determinar el cost real de cada plaça d’escola bressol pública.

Podeu llegir la informació a l’ARA PREMIUM

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús