ARA Mestres: Fer de la coral un camí a la inclusió social

És necessari l'Adobe Flash Plugin per veure aquest vídeo.

Feu clic aquí per descarregar-ne la versió més nova.

Coneixem Artur Fernández, un mestre d’educació especial i psicopedagog que treballa a l’Escola Mare de Déu de Montserrat des del 1997. S’esforça per la contínua evolució del projecte de la coral de l’escola. Amb el cant els alumnes reforcen diferents àmbits: la llengua, el treball en grup i l’autoestima. Han participat en el programa ‘No me la puc treure del cap’. Ara també col·laboren amb el grup ‘Pool’, del qual l’Artur forma part. Tenen presència a Myspace: http://www.myspace.com/coralescolamontserrat

3 comentaris

 • Mireia Arnau Rodríguez

  10/01/2012 0:25

  Coneixo a l’Artur des de fa molts anys, vam estudiar junts educació especial, m’alegra molt llegir aquesta notícia. Molts anims Artur! Espero trobar-te en el camí aviat! Fins la propera! Mireia Arnau

 • Pere Farrés

  30/11/2011 21:56

  És una experiència fantàstica. Ho dic també per experiència: Les Escoles d’educació especial de Sabadell (EEE XALOC i CEE FRANCESC BELLAPRT) conjuntamet amb una escola de música “ordinària” de la mateixa ciutat (ESCOLA “A TEMPO”), han format també una coral amb aumnat amb discapacitaintel·lectual i sense de primària, que anomenem “CORS AMB COR”, enguany és el tercer curs..
  Hem sortit al Club super 3 cada any fem una actuació oberta a la ciutat. Creiem que són una molt bona experiència inclusora. ENDAVANT Artur i companyia, Molt bona feina!!

 • El Mestre

  09/11/2011 22:02

  La Música és el ressò de l’ànima.Una Coraleta al centre escolar,a més d’enaltir els sentiments més tendres dels escolars,és un veritable repte per la inclusió social.
  Una Coraleta en una escola pública,a més de les classes de Cant Coral en els cursos,sempre serà el cultiu dels millors sentiments dels escolars,sempre que les seves activitats musicals hi siguin en les celebracions escolars.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús