Irene Rigau, la més complidora

El departament d’Ensenyament és el que més s’ha cenyit a les promeses electorals que va fer CiU en campanya, segons l’índex que elabora ARAcontrol. En concret, la conselleria que encapçala Irene Rigau assoleix una puntuació de 33 punts nou mesos després de prendre possessió, molt per sobre de la mitjana del Govern Mas, que n’obté 18. La conselleria va ser la primera que va adoptar un paquet de mesures per lluitar contra el fracàs escolar, al mes de febrer, i de forma ràpida es van complir compromisos com prescindir de la Setmana Blanca, reduir la burocràcia dels centres o introduir nous criteris de matrícula per introduir punts addicionals en cas d’empat als fills d’exalumnes d’una mateixa escola.

Podeu ampliar la informació a l’ARA Control i a l’ARA PREMIUM.

2 comentaris

 • El Mestre

  09/10/2011 10:52

  Però “va a la seva” com a mestra: prescindint de la Setmana Blanca, reduint la burocràcia dels centres o introduint nous criteris de matrícula per introduir punts addicionals en cas d’empat als fills d’exalumnes d’una mateixa escola.
  I com a psicòloga:carrega sobre metodologies emprades pel seu antecessor i com a Cap del Departament: “hace i deshace” sota la consigna del “fracàs escolar”.

 • El Mestre

  09/10/2011 10:50

  Però “va la seva” com a mestra prescindint de la Setmana Blanca, reduint la burocràcia dels centres o introduint nous criteris de matrícula per introduir punts addicionals en cas d’empat als fills d’exalumnes d’una mateixa escola.
  I com a psicòloga,carrega sobre metodologies emprades pel seu antecessor i com a Cap del Departament “hace i deshace” sota la consigna del “fracàs escolar”.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús