La Generalitat pagarà tard a les universitats els diners per les nòmines dels professors

La difícil situació econòmica farà que el Govern pagui amb retard les nòmines dels professors universitaris. La retallada del 16% a les universitats aplicada aquest any per la conselleria d’Economia i Coneixement pot afectar el sou dels professors. Acabaran cobrant, però potser ho fan tard. Segons publica La Vanguardia, l’executiu admet que les transferències que cada mes reben les universitats públiques, en les quals s’hi inclouen les partides per pagar les nòmines a professors i al personal no docent, pot tenir retards els pròxims mesos. Això pot afectar la paga doble de Nadal. Les universitats hauran de fer mans i mànigues per solventar la situació. Hi haurà menys professors associats i alguns sous es retallaran.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús