Els editors reclamen un deute de mig milió pels llibres de text digital

Ensenyament està reformulant la plataforma Atria d’obtenció de continguts digitals per a les escoles, perquè els errors del sistema van provocar, el curs passat, un deute de mig milió amb les editorials. Es van generar llicències que no es van arribar a fer servir. La Generalitat va aportar un total de tres milions d’euros per a aquestes llicències, mentre que els pares s’havien de fer càrrec d’1,5 milions. En total, 4,5 milions en continguts digitals per al programa 1×1 en el seu segon curs d’implantació. N’hi ha prop de mig milió que està pendent de pagar arran de l’embolic de les llicències, la majoria dels quals provenen de la part que havien de pagar les famílies.

En podeu llegir la informació completa a l’ARA PREMIUM.

3 comentaris

  • Jordi Marín

    03/09/2011 21:17

    Sense comentaris!!

    Sabeu quant va costar la broma d’aquest portal Atria? Doncs ratllava els 2 milions d’euros, com perquè a sobre no funcioni…

    Qui es farà càrrec ara d’aquests diners? L’impulsor del projecte? No, de ben segur que deu estar fugint a tot drap amb el seu kaiak…

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús