Ensenyament xifra el cost de la sisena hora en 500 milions d’euros

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, vol evitar que el Parlament l’obligui a mantenir la sisena hora a les escoles públiques. Per aconseguir-ho, el departament ha elaborat un informe, al qual ha tingut accés l’ARA, en què xifra en prop de 500 milions el cost de l’hora addicional des que es va implantar el 2006. Segons l’estudi, cada alumne que cursa la sisena hora costa anualment a l’erari públic 415 euros.

Una “petita millora” que no justifica la despesa

L’informe admet que els resultats acadèmics han millorat però destaca que la millora és “relativament petita” en comparació a la despesa pública que significa. Pel departament, “no queda demostrat que els centres que apliquen la sisena hora obtinguin millors resultats”.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús