Les notes de selectivitat, penjades a internet un dia abans del previst

Els resultats de les proves de selectivitat estan disponibles, per als alumnes que les van fer, des del vespre d’aquest dimecres, tot i que la secretaria d’Universitats havia previst que fossin públiques a partir del 30 de juny a la tarda. Els nois que han volgut provar sort introduint el seu password al web de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han pogut saber la seva nota un dia abans del que esperaven.

Segons ha explicat la secretaria d’Universitats, el sistema informàtic que avui dimecres ha començat a introduir progressivament les dades a la xarxa perquè estiguessin disponibles a partir de demà ha acabat penjat-hi totes les notes sense cap incidència abans del que es preveia. Amb tot, l’administració manté el 30 de juny com a data de publicació oficial de les notes, moment fins al qual no es responsabilitza de les errades tècniques que puguin sorgir.

Un total de 29.712 alumnes estaven convocats a les proves de selectivitat els passats 15, 16 i 17 de juny. Les dades estadístiques dels resultats globals d’aquesta prova no es faran públiques fins divendres.

Via: ARA Societat

Foto: Flickr CC (Albertogp123)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús