ARA Mestres: El tutor ha d’orientar, ajudar i acompanyar

És necessari l'Adobe Flash Plugin per veure aquest vídeo.

Feu clic aquí per descarregar-ne la versió més nova.

Avui us presentem en Josep Castillo, professor de l’Escola Pia de Granollers i tutor del grup de 3r d’ESO. Ens explica com és d’important la tutoria en una edat tan convulsa com l’adolescència, concretament a 3r d’ESO, quan han de decidir si estudiaran batxillerat o cicles formatius. Segons el nostre protagonista, les feines que ha de fer un bon tutor són les d’orientar, acompanyar i ajudar els alumnes.

 

1 comentari

  • Victòria Cardona

    05/10/2011 10:41

    Molt ben sintentitzada la tasca de tutoria. Avui, dia del professor, Josep Castillo, et felicito de tot cor i et desitjo molts anys amb tan bona empenta per acompanyar als teus alumnes de tutories.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús