Els primers alumnes d’una pública que portaran uniforme

El CEIP Màrius Torres, a l’Hospitalet de Llobregat, serà la primera escola pública de Catalunya que implantarà l’uniforme, després que a finals del franquisme desaparegués de les aules. Molt abans que la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, n’obrís el debat, fa temps que al director de l’escola, Jorge León, li ballava la idea pel cap. L’uniforme forma part del nou projecte educatiu per “prestigiar” el centre i millorar “l’autoestima” dels alumnes, la gran majoria dels quals són immigrants. Nens i pares han rebut amb “il·lusió” l’uniforme. Molts són d’origen sud-americà i als seus països és habitual que els escolars en portin. Les nenes portaran faldilla de quadres verds i els nens pantaló gris i polo blanc.

Podeu llegir la notícia completa en aquest article de l’ARA PREMIUM.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús