Deures obligatoris a l’estiu

Els alumnes de sisè de Primària que no han aconseguit els nivells bàsics de català, castellà, matemàtiques i anglès examinats en una prova específica pel departament d’Ensenyament hauran de fer activitats de reforç aquest estiu de forma obligatòria.

La directora general d’Educació Infantil i Primària del departament d’Ensenyament, Alba Espot, ha explicat, amb la consellera Irene Rigau, que s’han fet arribar instruccions a tots els centres perquè traslladin aquestes activitats als alumnes de sisè de Primària.

Els alumnes tindran unes carpetes virtuals en les quals constarà un horari d’estudi, la planificació de les activitats i un compromís per part de cada nen per fer aquestes activitats, ha indicat Espot.

La proposta de deures, que inclourà un qüestionari d’autoavaluació, abraçarà les llengües catalana, castellana, anglès, francès i aranès i matemàtiques.

A través del portal Educat365.cat els nens disposaran d’exercicis per practicar de forma autònoma al llarg de l’estiu, que es podran complementar amb altres de l’escola.

Aquests treballs s’hauran de presentar el curs que ve al seu tutor de Secundària, qui els tindrà en compte en l’avaluació del primer d’ESO.

Font: EFE

Des d’aquí, podeu llegir el resum de l’entrevista que la consellera Rigau ha ofert aquest matí als Matins de TV3 i on ha assegurat que “Qui està en procés d’aprenentatge, no pot estar tres mesos sense fer res i entrar al setembre sabent menys que al juny”.

Foto: Flickr CC (Elisabeth Albert)

Informació relacionada:

Els nens de primària sobrepassen el nivell de fracàs escolar permès per la UE

2 comentaris

 • Mattew

  12/08/2011 17:57

  un compromís per part de cada nen per fer aquestes activitats, ha indicat Espot.
  Generic Viagra

 • astrid

  21/06/2011 11:34

  Un comentari: el portal web del que parla l’article està equivocat. El correcte és:
  http://www.edu365.cat

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús