Rubalcaba vol un MIR per als professors

El vicepresident primer, proclamat avui oficialment candidat a les eleccions generals per el PSOE, ha començat a plantejar les seves propostes relacionades amb l’educació. En un acte sectorial amb membres de la comunitat educativa a Valladolid ha anunciat que pretén crear un sistema inspirat en el MIR dels metges per als professors. D’aquesta manera haurien de passar un examen estatal de selecció i després es formarien amb pràctiques remunerades a les aules. R

Rubalcaba ha explicat que “l’objectiu és seleccionar als millors i que es formin, amb pràctiques, a les mateixes classes” mitjançant un sistema semblant al MIR dels metges que a Europa està considerat com un dels millors sistemes de formació a professionals.

Via: ARA Societat

3 comentaris

 • Nono

  29/08/2011 17:13

  En un acte sectorial amb membres de la comunitat educativa a Valladolid ha anunciat que pretén crear un sistema inspirat en el MIR dels metges per als professors.
  xlpharmacy reviews

 • Alphonse

  26/08/2011 20:47

  Rubalcaba ha explicat que “Online Pharmacy no prescription és seleccionar als millors i que es formin, amb pràctiques, a les mateixes classes” mitjançant un sistema semblant al MIR dels metges que a Europa està considerat com un dels millors sistemes de formació a professionals.

 • Laia Calderer

  19/06/2011 12:31

  Ja era hora! a veure si és veritat… només des de la millora en la formació dels mestres podrem millorar la qualitat de l’oferta educativa.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús