‘Lost’ es cola a la Selectivitat

Els estudiants que fan la prova de Selectivitat per accedir a la universitat s’han enfrontat aquest matí a l’examen d’Història o Història de la filosofia, en funció de l’elecció de cadascú i al de llengua estrangera, obligatòria per a tots. En el cas de l’assignatura d’Història, els joves han hagut de triar entre analitzar un text de Valentí Almirall sobre el catalanisme o un d’Antoni Maura sobre el regenaracionisme. Els estudiants que fan Història de la filosofia, en canvi, han hagut d’escollir entre dos clàssics de la matèria: Plató o Nietzsche.

Pel que fa a l’examen de llengua estrangera, la majoria d’estudiants s’han sotmès a la prova d’anglès on hi destacava un “listening” d’una entrevista amb el protagonista de la sèrie Lost. Els professors han explicat que en aquest examen han detectat una prova tipogràfica en un text i que han avisat “a temps” els estudiants per evitar confusions. Caldrà veure si aquest error provoca reclamacions per part dels alumnes.

Via: ARA Societat

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús