ARA Mestres: L’Enrique Gracián ens presenta una xarxa social per aprendre matemàtiques

És necessari l'Adobe Flash Plugin per veure aquest vídeo.

Feu clic aquí per descarregar-ne la versió més nova.

El protagonista de l’ARA Mestres d’avui és l’Enrique Gracián. És llicenciat en ciències exactes. Als 70 i 80 va donar classes a l’educació secundària i a la universitat. Després es va centrar en el món del periodisme científic i va ser sotsdirector del programa ‘Redes’, de RTVE. Actualment es dedica a l’activitat pedagògica a través de Sangakoo, una xarxa social per aprendre matemàtiques. En aquesta xarxa interactuen persones de diferents parts del món que comparteixen nivell de matemàtiques.

 

5 comentaris

 • El Mestre

  03/09/2011 11:52

  Ara si!.Ara que el nou Diari es mostra més obert i no ens obstaculitza la recerca a través del Butlletí “Ara Premium”,els articles del qual es poden localitzar ,encara que no tots,el Diari ARA sembla més universal.Iaixò és molt bó en aquest moment que la Premsa és en davallada.Gràcies.

 • El Mestre

  07/07/2011 19:53

  És el moment que el Diari ARA ens hi faci el camí molt fàcil per ffer-nos Subscriptors als desencantats d’El Punt i ara de l’AVUI.El Punt,primer va escombrar l’Hora del Garraf no fa gaire per reemplaçar-l’hi.Ara l’AVUI,el meu Diari de sempre.Una fusió al 100% i com que no passa res i sí que passa,ja que tant Periodistes com Lectors es queixem que un diari menys en català a Cataluya,no li afavoreix gens ni mica.

 • El Mestre

  07/07/2011 19:46

  L”Avui’ i ‘El Punt’ unificaran capçaleres el 31 de juliol
  El nou diari es dirà ‘El Punt Avui’ i tindrà una edició diferent per a les comarques gironines
  El Punt i l’Avui unificaran les capçaleres amb l’objectiu de fer un diari únic que combini la visió local i la nacional. La data prevista de sortida del nou rotatiu, que es dirà El Punt Avui i mantindrà les dues tipografies diferenciades, es preveu pel 31 de juliol i conservarà el disseny, les seccions i l’ordre actuals però incrementarà la paginació, segons ha pogut saber l’Agència Catalana de Notícies (ACN).
  Per tradició, només l’edició de les comarques gironines serà diferent i, tot i que portarà la mateixa capçalera, mantindrà les primeres pàgines del diari amb informació territorial. L’editora d’El Punt va comprar el 100% del diari Avui el novembre de l’any 2009. Segons fonts dels dos rotatius, la idea és que tant els lectors d’El Punt com els de l’Avui se sentin representats i identificats amb la nova capçalera però apostant per un nou concepte de diari. De moment, el canvi no afectarà els dossiers ni els suplements.
  Amb aquesta operació, el nou rotatiu espera convertir-se en el tercer diari més llegit a Catalunya, després de La Vanguardia i El Periódico. Concretament, El Punt té 184.000 lectors i l’Avui 116.000 lectors, segons les últimes dades del Baròmetre de la Comunicació

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús