Rigau està disposada a dialogar sobre el calendari escolar

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, s’ha mostrat disposada a dialogar sobre la proposta de calendari escolar i no dóna com a definitiva la data del 7 de setembre per començar el curs. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, Rigau ha assegurat que escoltaran tothom, després de rebre les crítiques dels sindicats de professors i les associacions de pares. Irene Rigau reconeix, però, que en aquesta qüestió és difícil acontentar totes les parts.

“Nosaltres veiem i posem de manifest que aquesta insatisfacció fa que no hi hagi fórmules felices. Nosaltres adoptarem la fórmula que generi més acord i que garanteixi els 175 dies lectius. Per a nosaltres és una qüestió de principis”, ha assegurat.

Les associacions de pares i els sindicats de professors demanen que el curs comenci el 12 de setembre i no el 7, com planteja el Departament d’Ensenyament.

Els 7 dies de festa de lliure elecció que proposa el govern tampoc no agraden als sindicats. Dimarts de la setmana que ve, el Consell Escolar haurà d’emetre un dictamen sobre la proposta de calendari que ha fet el departament.

Tot plegat, després que Rigau anunciés que la setmana blanca escolar desapareixeria definitivament el curs que ve per la impossibilitat de la Generalitat de fer-se càrrec de la despesa que generava. No obstant, aleshores la consellera d’Ensenyament va reconèixer que la millor opció per l’actual curs escolar era optar per una opció mixta i no eliminar-la completament sense consultar-ho als centres educatius.

Via: 3cat24.cat

1 comentari

  • Ainex

    26/05/2011 11:43

    Però aquesta dona viu el món educacional dels centes de primaria o viu en un món ídilic? Que no sap la impossibilitat actual de conciliar vida laboral i familiar? Demostra molt poca serietat amb les ultimes mesures i que a més de no ser beneficioses per ningú ara a més no li són rentables a la Generalitat. Va home! Fa pena!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús