ARA Mestres: El grup de sisè s’ocupa de treballar l’hort de l’escola!

És necessari l'Adobe Flash Plugin per veure aquest vídeo.

Feu clic aquí per descarregar-ne la versió més nova.

La protagonista de l’ARA Mestres d’avui és la Sandra Morales. Actualment és tutora de sisè a l’Escola Els Xiprers de Vallvidrera i acompanya els alumnes amb el conreu d’un hort. Tenen plantat enciams, raves, bledes, pastanagues, porros, maduixeres, cebes, pebroteres, mongeteres, cogombres i carbassons. El resultat és diferent cada any. I enguany de moment les maduixeres són les que fan més goig!

2 comentaris

  • El Mestre

    09/06/2011 13:13

    Ara bé,molt més intressant és que el Cicle Superior planti un hortet en una cantonada del pati escolar,admirat des del meu balcó domiciliar.Molt bonic veure el que planten,com reguen i observar com creixen les tomaqueres,i tot aixó per un Mestre.Gràcies,macos!!

  • Eulàlia Riba Aguilera

    29/05/2011 23:57

    Felicitats per labona feina. Amb aquesta activitat, poseu en pràctica totes les competències bàsiques. El treball que feu a l’hort és molt més que un aprenentatge significatiu. A la meva escola també treballem l’hort escolar, enguany els protagonostes són els alumnes de 1r i 2n curs de primària.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús