Manifest unitari de la comunitat educativa contra les retallades

Els sindicats de mestres, les associacions de pares d’alumnes, les agrupacions d’estudiants i els moviments de renovació pedagògica han fet públic un manifest conjunt per oposar-se a les retallades en els fons públics dedicats a l’educació. A més, han enviat una carta al president de la Generalitat, Artur Mas, demanant-li una “trobada urgent” per debatre aquesta qüestió.

Les onze entitats signants del manifest han volgut demostrar “unitat”, malgrat pugui haver divergències d’opinions en qüestions concretes, per reclamar de forma conjunta “que s’aturin les retallades”, que la inversió en educació augmenti fins al 6% del PIB i que es garanteixin les places públiques suficients a tots els nivells educatius, a més d’unes infraestructures i espais dignes per als alumnes.

2 comentaris

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús