Mirar l’ensenyament amb bons ulls

“Professors optimistes”, és el títol amb el que el passat cap de setmana titulava un extens reportatge La Vanguardia dins el seu suplement Estilos de vida. L’objectiu del rotatiu va ser trobar docents que encaressin la seva professió amb optimisme. El text està farcit de l’anàlisi que fan un bon grapat de testimonis que miren l’ensenyament actual, plagat de males notícies, amb bons ulls. Un d’ells, resumeix aquesta manera de veure les coses assegurant que “ser optimista és una actitut davant la vida. Pel que fa a l’ensenyament, entenc que significa tenir inquietut, aprofitar els mitjans amb els que es compti, siguin els que siguin, motivar als alumnes i aconseguir que aprenguin, que no és el mateix que ensenyar”.

Podeu llegir el reportatge des d’aquest enllaç.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús