ARA Mestres visita l’IES Menéndez i Pelayo, amb 80 anys d’història

És necessari l'Adobe Flash Plugin per veure aquest vídeo.

Feu clic aquí per descarregar-ne la versió més nova.

A l’ARA Mestres d’avui us presentem la Marta Ponti, professora de l’IES Menéndez i Pelayo de Barcelona, un centre amb gairebé 80 anys d’història. La Marta ha estat la impulsora de l’aula històrica que està plena de material i mobiliari antic i que permet als alumnes conèixer la història de l’escola i la ciutat a través de l’anàlisi dels objectes que hi troben.

2 comentaris

  • dakuro

    24/08/2011 23:08

    a nova funció del player serveix molt per a treballar amb coses com Cheap Viagra Online i altres aplicacions a internet, voldria saber més sobre això però de moment per alguna raó els fòrums es troben tancats.

  • Jordi Camprubí Capella

    12/03/2011 17:37

    Després de veure el vídeo vull fer alguns comentaris. L’IES no te 80 anys, els seus inicis són posteriors a la guerra civil. L’edifici que ara ocupa va pertanya a la Mútua Escolar Blanquerna i els feixistes el van requisar i alguns mestres de Blanquerna es van haver d’exiliar. Ja en democràcia aquest edifici no ha estat retornat als seus propietaris, això ha estat una autentica vergonya. Cal explicar la veritat de la història, també als alumnes del Menéndez.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús