ARA TV parla amb Pere Darder, cofundador de l’escola Costa i Llobera i expert en intel·ligència emocional

Pere Darder té 78 anys i una vitalitat inesgotable. És un mestre jubilat que mai s’ha desvinculat de l’educació. Ha estat cofundador de l’escola Costa i Llobera i és expresident del Consell Escolar de Catalunya. Va impulsar la creació d’un grup de recerca sobre les emocions (DPE, Desenvolupament Personal i Educació). Considera que la teoria de les intel·ligències múltiples, la de les neurociències i la de la complexitat han estat claus perquè les emocions es valorin a l’hora d’educar. Darder ha escrit una bona pila de llibres, com ‘Sedueix-te per seduir, viure i educar les emocions’. Ara TV ha parlat amb ell en un nou Ara Mestres.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús