Les famílies amb més estudis fugen de les escoles amb problemes

Les escoles que concentren més alumnes amb problemes poden acabar convertint-se en guetos crònics si l’administració no hi fa res. Un estudi de la Fundació Jaume Bofill confirma que les famílies amb més nivell formatiu estan en avantatge a l’hora d’escollir escola o institut. S’informen abans, tenen en compte el perfil d’alumnat i el projecte pedagògic del centre i estan més disposats a moure’s del barri. Podeu llegir la notícia completa  a l’ARA Premium.

1 comentari

  • gemmacc

    04/03/2011 11:18

    I l’Administració retalla retalla i retalla la pública. Que, òbviament, concentra la major part d’alumnat problemàtic.
    I la concentra, perquè la concertada no vol alumnat problemàtic.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús