Retallada dràstica en educació

L’edició en paper de l’ARA explica avui l’abast de la retllada que el Govern prepara en matèria d’educació per ajustar-se al pla d’austeritat. Només es cobriran el 50% de les baixes laborals, es redueix l’oferta de places de professor de secundària, es congela el pla de digitalització de les aules amb ordinadors portàtils i s’aprima la partida d’inversions, cosa que cronificarà els barracons. El Departament d’Ensenyament ja ha enviat cartes a alguns directors d’escola i institut advertint-los d’una retallada preventiva d’entre el 20 i el 30% del pressupost del 2011, a l’espera que s’aprovin els comptes definitius del Govern. Això són fins a 40.000 euros menys l’any per afrontar el dia a dia dels centres. En el cas dels instituts, la despesa corrent va a càrrec del propi centre. En aquest article se n’expliquen tots els detalls. Els experts adverteixen que es posa en perill la lluita contra el fracàs escola, un dels cavalls de batalla del president Artur Mas. L’impacte de la tisorada encara serà més sever perquè la previsió és que el nombre d’alumnes continuï creixent.

15 comentaris

 • Benito Camela

  09/01/2013 18:14

  Armando ereh mi idolo

 • Armando Christian Pérez “Pitbull”

  09/01/2013 18:13

  ola k ase

 • Armando Christian Pérez “Pitbull”

  09/01/2013 18:12

  Yo soy el cubanito que esta tostaito

 • Benito Camela

  09/01/2013 18:12

  Hola Dani k ase

 • Benito Camela

  09/01/2013 18:09

  no m’agrada

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús