ARA Mestres parla del moviment de l’educació lenta

El protagonista de l’ARA Mestres d’aquesta setmana és Joan Domènech, autor del llibre ‘Elogi de l’educació lenta’. El moviment de l’educació lenta va néixer fa 10 anys a Itàlia. Com l”slow food’ i l”slow city’, l’educació lenta reacciona davant el ritme accelerat de la societat d’avui.

3 comentaris

 • Carme Figueras

  07/03/2011 20:45

  Em meravella la capacitat d’etiquetar conceptes perquè entrin a l’escenari pedagògic com a nous, i haig dadmetre que… moltes vegades funciona!

 • Clara Sales Roqueta

  16/02/2011 23:03

  Encara que en un vídeo tan breu hi ha poca cosa explicada, la meva més sincera admiració per a aquells que, en un món en què a penes tenim temps d’aturar-nos a pensar què fem, per què ho fem i quin sentit té, encara hi ha qui és capaç de posar-hi sentit comú. El llibre de Joan Domènech hauria de ser una invitació a la reflexió per a tots els mestres, pares… i tothom que agraeixi un respir, de tant en tant, per valorar si dirigim els esforços, realment, en el sentit que creiem que ho fem.

 • Eli Llansana

  07/02/2011 16:32

  Ja em diràs…

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús