Mor la senyoreta Maria

La senyoreta Maria i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau. Foto: Cristina Calderer

La setmana passada va morir als 99 anys Maria Vallès, mestra de primària retirada de l’Acadèmia Abad Bonito de Banyoles, professora d’infància de l’actual consellera d’Ensenyament, Irene Rigau. Vallès va morir només uns dies després que Rigau l’anés a visitar a la residència d’avis de Barcelona on vivia. Va ser el primer acte públic de la consellera, una elecció simbòlica per agrair la tasca del docent en general i la de la senyoreta Maria en particular.

Podeu llegir el reconeixement que en fa Roser Joanola en aquest article publicat a El Punt. La crònica de l’acte de la visita de consellera a la seva senyoreta la podeu llegir en aquesta notícia de la Laura Nicolàs a l’Avui.

1 comentari

  • Xavier Muntada Samà

    19/01/2011 3:04

    Descansi en pau.
    Jo als meus 30 anys, encara me’n recordo dels meus professors i professores, però molt especialment dels bons, aquells que notaves que estaven allà no només per ells, si no per tu com a alumne.
    Quan som més joves (o més petits) no agraïm prou la seva tasca, i quan t’enrecordes d’ells ja els hi has perdut la pista.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús