Primera topada entre els pares i la nova consellera d’Ensenyament

La conselleria d’Ensenyament ha decidit suprimir un 70% dels ajuts previstos per fer les activitats alternatives d’esplais i colònies durant la setmana blanca d’aquest curs, prevista per finals de febrer i principis de març. Dels 800.000 euros que havia pressupostat l’exconseller Ernest Maragall s’ha passat a 240.000 euros. “De cap manera podem estar-hi d’acord”, lamenta Imma Fuyà, presidenta de la FAPAC, la principal federació d’associacions de pares de Catalunya. “Estem molt decebuts perquè els 800.000 d’euros pressupostats inicialment ja eren insuficients”, afegeix. La consellera Rigau ha complert les ordres d’austeritat econòmica imposades a tots els departaments del Govern. L’executiu va publicar un decret en què es prorrogaven els pressupostos de la Generalitat i es limitava la despesa d’algunes partides que encara no estan resoltes en un 30%.

3 comentaris

 • josep gil

  24/02/2011 20:03

  la dreta que no coneix els principis ètics dóna suport a la retallada. Ja els va bé per dominar les persones: si estudiem , som una amenaça per a les seves famílies

 • Joangi

  07/02/2011 22:16

  Responc al pessetero. A França funciona un sistema de vacances escolars molt més equilibrades i la setmana blanca n’és una part. L’anterior govern va tenir un encert en decidir aquesta setmana blanca, el problema és que es va quedar a mitges i a sobre ho va fer sense pensar en subvencionar les activitats com ho fan en els esmentats paisos. O sigui, que també la van pifiar. Però la senyora Rigau, com tots els convergents del govern, aprofiten l’excusa de la crisi, per retallar i quedar-se tant amples. Lamentable.

 • El pessetero

  27/01/2011 13:30

  Jo sí que entenc aquesta retallada. NO HI HA DINERS!!!!!!!!!!!
  L’errada va ser de l’anterior govern al proposar una setmana de festa aquí al mig del no res, no de l’actual govern!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús