Es reprenen les classes amb el calendari escolar encara obert

Aquest 10 de gener tornen les classes als centres educatius catalans. L’endemà de Reis va ser un dia estrany a les aules. La majoria d’escoles i instituts van decidir agafar-se el dia de festa –dins els dies de lliure disposició–. I en aquells en què s’havia decidit fer classe, van ser els pares els qui majoritàriament van decidir no portar els fills a classe. Per primera vegada, amb el nou calendari escolar, aquest curs el 7 de gener era lectiu. Mentrestant, els canvis de la setmana blanca continuen en l’aire. Ensenyament és partidari d’una fórmula mixta: que els centres que ja tenien activitats programades puguin fer la setmana blanca i que, els que no tenen res pensat, puguin no fer-la. La solució definitiva s’ha de concretar en els propers dies.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús