De la Ramon Llull a secretari de Polítiques Educatives

El Govern ha nomenat com a nou secretari de Polítiques Educatives Lluís Font, director general de la Fundació Blanquerna i membre del consell executiu de la Universitat Ramon Llull. Font (Barcelona, 1958) és llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor en Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona. És professor titular de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Ramon Llull.

Segons destaca la conselleria d’Ensenyament en un comunicat, Font “ha desenvolupat la seva principal línia de recerca al voltant del Personalisme d’Emmanuel Mounier, la seva influència a Catalunya i els principals reptes de l’educació d’avui, temes al voltant dels quals ha escrit diversos articles i textos”.

La portaveu d’ICV al Parlament, Dolors Camats, i el director d’UnescoCAT, Miquel Àngel Essomba, veuen “preocupant” que “els gestors de l’escola privada siguin ara els patrons de l’escola pública”, tal com recull l’ARA.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús