SOS de pares i mestres de Badalona per la qualitat de l’educació pública

SOS Ensenyament Públic de Qualitat. És l’alerta que ha llançat una part de la comunitat educativa de Badalona com a protesta a la falta de recursos per l’educació pública. Seguint l’estela de plataformes similars impulsades al Baix Llobregat o a l’Alt Penedès, la plataforma Badalona es Mou neix com a eina de pressió davant la Generalitat i l’Ajuntament.

La plataforma té el suport de la federació d’AMPAs de Badalona i les direccions de les escoles públiques de la ciutat. Aquest dimarts s’han presentat en societat, en una roda de premsa pública. La plataforma protesta per la modificació del calendari escolar, la reducció dels recursos als anomenats plans d’entorn –de suport a les famílies– i la redfucció de les plantilles de mestres i de personal del servei educatiu de la ciutat.

Per tal de visualitzar aquestes protestes, les escoles integrades a la plataforma han decidit impulsar els Dimarts Groc. Pares, mestres i alumnes lluiran cada setmana una samarreta groga amb el lema SOS Ensenyament Públic de Qualitat.

1 comentari

  • Josep-Manel Alarcó Vicent

    28/12/2010 21:40

    Hi estic d’acord, però la samarreta hauria de ser roja, atès que el groc és el color, juntament amb el blanc, de l’escola confessional, també ho és de la premsa “groga”, la de Madrid, per exemple.
    Treballo amb adults a la secundària i tinc els mateixos problemes, els dimarts tindré un pensament groc per la meva única escola: la pública.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús