Gabilondo dóna suport a la idea d’un MIR per a professors

Un professor explicantEl Ministre d’Educació Ángel Gabilondo ha donat suport a la proposta del vicepresident del govern espanyol Rubalcaba de formar els professors amb un sistema semblant al dels metges, amb una mena de MIR educatiu. Gabilondo, igual que va fer Rubalcaba, ha insistit que li agrada la idea a títol personal, i que no és una proposta política del govern. El sector educatiu també l’ha rebut de manera positiva, en general. Jaume Graells, director general d’Educació Bàsica i Batxillerat de la Generalitat, així com la majoria dels sindicats de professors, s’han mostrat a favor d’introduir pràctiques abans d’obtenir una plaça pública per exercir la docència.

Ho recull LV però en l’edició impresa i ho reprodueix el sindicat USTEC.

2 comentaris

 • Antoni Argent

  29/06/2011 17:16

  Segons ens diu Pedro Schwartz: “Muchos políticos no saben nada de economía, entre ellos, Zapatero”. Què sabrà el sr. Gabilondo sobre educació si mesos enrera va dir d’allargar l’ensenyament obligatori fins els 18 anys quan hauria de reduir-se? Lamentablement, mentre les lleis educatives les facin persones que no han entrat pràcticament en una aula o faci temps que no hi han entrat continuarem com estem… a la cua d’Europa.
  Per què no passen un MIR els polítics? A més, al cap de 6 anys ja tenen sou vitalici… I llavors diuen que els professors vivim bé… N’hi ha per llogar-hi cadires.

 • Josep-Manel Alarcó Vicent

  28/12/2010 21:29

  Em vaig passar 14 anys de substitut i interí abans no vaig superar les oposicions, a la tercera, i això que ja tenia 12 anys d’experiència a l’ensenyament privat de secundària. No tinc el CAP. Em van posar masses pals a la roda per arribar on soc. Amb dos anys d’interí, un grau hauria de passar directament a la pública. La resta són polítiques liberals de governs neocons, ara PSOE, demà PP. El govern precaritza més que la patronal. Tot plegat fa venir basques.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús