Amnèsia


El partit que governa l’Estat espanyol acaba d’anunciar una amnistia fiscal. El fet ens impressiona a tots els que no hem contret demència senil aquests darrers dos anys. La vida és un vaivé de memòries i desmemòries, de necessitat de record i necessitat d’oblit i perdó. Les grans operacions socials de record o oblit com ara les lleis de punt final, les amnisties de presos, les iniciatives per la memòria històrica, poden ser motiu de debat i argumentació. Tota amnistia és opinable, naturalment. El que no volem oblidar és una classe política caragirada i amnèsica. [Vegeu els vídeos de la primavera de 2010 amb les declaracions vehements de de Cospedal i Rajoy contra l’amnistia fiscal].

2 comentaris

 • eserra

  08/04/2012 21:30

  Hola Teresa,
  Gràcies pel comentari. Et segueixo! Fins aviat.

 • teresa terrades

  01/04/2012 18:31

  Hola, Enric:

  Des del veïnatge de bloc, felicitats per l’Amnèsia. Segurament Zygmunt Bauman ens diria que són els efectes de la societat líquida. A mi em sorprèn sempre, que no els provoqui cap mena de rubor , les contradiccions flagrants que els posa tan en evidència. Per qui ens prenen?
  Està bé , com fas, fer-los memòria!
  Et segueixo, ens seguim?

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús